4G Consulting
           
English   Francais

Despre noi


Cine suntem?

4G Consulting este o companie cu capital integral privat, fondata in anul 2002 axata pe profil de consultanta si management in domeniul constructiilor industriale si al telecomunicatiilor.

Mai mult decat profesionalism si dedicare, experienta si promptitudine, 4G Consulting ofera servicii complete de proiectare si montaj la cel mai inalt nivel.

In sprijinul acestei afirmatii, mentionam ca inginerii din acest colectiv au participat la lucrari de design si constructie in telecomunicatii atat in Romania cat si peste hotare inca din anul 1997.

Experienta s-a materializat cu succes in proiecte pentru telefonie mobila, ale operatorilor Mobifon si Cosmorom, Oskar Telecom din Cehia, Cosmos Bulgaria, Saudi Telecom din Arabia Saudita, MISR Phone din Egipt, pentru retelele GSM 900 si DCS 1800 MHz. Din anul 2002 si pana in prezent, firma a lucrat pentru sistemele de telefonie mobila si servicii integrate de date si voce, din Romania.

Firma se defineste prin flexibilitate, munca in colectiv, calitate si promptitudine in planificarea, realizarea si definitivarea obiectivelor propuse de beneficiari.


Scopul nostru

Scopul firmei este de a asigura managementul de proiect, constructia si proiectarea inginereasca, toate integrate la un nivel de calitate superior.


Obiectivul nostru

Obiectivul principal este de a deveni un partener ideal pentru clientul nostru avand ca prioritate rezolvarea tuturor cererilor acestuia la standardele de calitate impuse.


Copyright 2004-2005 4G Consulting